fbpx
English English

 

Tämä tietosuojakäytäntö (”käytäntö”), joka tulee voimaan 20. heinäkuuta 2017, kertoo sinulle tvONEen tietosuojakäytännöistä, jotka koskevat henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voimme kerätä, kun vierailet verkkosivustollamme, ja kuinka voimme käyttää ja jakaa näitä tietoja. Aikaisempaa toimintaa sivustossasi saattoi olla säännelty tämän käytännön aiemmalla versiolla.

Aika ajoin voimme käyttää tietojasi uusiin, odottamattomiin käyttötarkoituksiin, joita ei ole aiemmin paljastettu käytännössämme. Jos tietokäytäntömme muuttuvat olennaisesti, lähetämme muutokset verkkosivustollemme ja tarkistamme käytäntömme vastaavasti. Lisäksi, jos olemme keränneet sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, ilmoitamme sinulle ja varmistamme suostumuksesi ennen kuin käytät henkilökohtaisia ​​tietojasi uudella tavalla.

Mitä tietoja keräämme?

Henkilökohtaisia ​​tietoja:

Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka päätät antaa meille sivustollesi liittyvän toiminnan yhteydessä, kuten sivuston rekisteröinti, kyselylomakkeen täyttäminen palautesivullamme tai rekisteröityminen uutiskirjeeseemme. Tämä voi sisältää nimesi, työpaikkatietosi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi ja vastaavat.

Muut keräämämme käyttäjätiedot:

Lisäksi jokaiselle sivustollemme vierailijalle keräämme automaattisesti tiettyjä muita mahdollisesti tunnistavia tietoja ja tallennamme ne lokitiedostoihin. Nämä tiedot sisältävät (soveltuvin osin) Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), viittaus- / poistumissivut, käyttöjärjestelmän, päivämäärä / aikaleiman, prosessorin tai laitteen sarjanumeron, yksilöllisen laitetunnuksen ja napsautusvirran tiedot. Keräämme ja tallennamme nämä tiedot yksilöllisesti ja yhdistetyssä muodossa tai yhdessä.

Älä seuraa signaaleja. Meillä ei tällä hetkellä ole kykyä tunnistaa selaimen "Älä seuraa" -signaaleja. Noudatamme tässä tietosuojakäytännössä asetettuja standardeja.

Evästeet - Emme tällä hetkellä käytä evästeitä sivustollamme.

Analytics -  Jotta voimme määrittää, kuinka moni käyttäjä vierailee sivustollamme, kuinka usein he vierailevat tällä sivustolla, ja ymmärtääksemme paremmin alueet, jotka kiinnostavat parhaiten kävijöitä, käytämme Google Analytics -työkalua näiden tietojen kokoamiseen meille. Sivustollamme vierailun seurauksena Google voi kerätä tietoja, kuten verkkotunnustyyppisi, IP-osoitteesi ja napsautusvirran tiedot. Emme yhdistä analyysityökalujen avulla kerättyjä tietoja henkilökohtaisiin tietoihin. Lisätietoja analytiikkayrityksen kyvystä käyttää ja jakaa tietoja vierailuistasi tällä sivustolla, katso http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Kuinka käytämme ja jaamme keräämäämme tietoja?

Tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi helpottaaksemme rekisteröitymistäsi sivustolla ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, joita voit tehdä Ota yhteyttä-sivumme, Palaute-sivumme ja vastaavien kautta, ja lähettää sinulle tietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit kieltäytyä sähköpostikirjoituksesta milloin tahansa käyttämällä tilauksen peruutusmekanismia missä tahansa sähköpostissamme. Voimme kuitenkin edelleen lähettää sinulle sähköpostia sovittujen tapahtumien helpottamiseksi.

Käytämme myös keräämäämme tietoa trendien analysointiin, sivuston hallinnointiin ja käyttäjien liikkumisen seuraamiseen sivuston ympärillä. Käytämme näitä tietoja myös sivuston parantamiseen ja siitä, että siitä on hyötyä vierailijoille.

Emme jaa tällä sivustolla keräämiämme henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi että voimme jakaa henkilötietoja, jos uskomme vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen nykyisen oikeudenkäynnin, tuomioistuimen määräyksen tai oikeudellisen prosessin noudattamiseksi.

On mahdollista, että yhtiömme voidaan joskus tulevaisuudessa myydä omaisuuden kanssa tai se voi harjoittaa liiketoimia, joissa asiakastiedot ovat yksi siirretyistä varoista. Tällöin keräämämme asiakastiedot voivat olla yksi siirrettävistä liiketoiminnan varoista. 

Kuinka kauan säilytämme keräämämme tiedot?

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi jatkuvan liiketoimintatarpeemme mukaisesti palvelemaan tätä suhdetta ja / tai parantamaan sivustoamme.   

 turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja suojellaksemme meille lähetettyjä henkilötietoja ja suojaaksemme niitä tietojen katoamiselta, väärinkäytöltä tai muutoksilta.   

Huomaa kuitenkin, että mikään Internetin kautta lähetettävä menetelmä tai sähköinen tallennustapa ei ole 100% turvallista. Siksi, vaikka käytämme kaupallisesti kohtuullisia keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta. 

Kuinka korjata tietoja

Jos haluat päivittää, korjata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, lähetä pyyntösi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Auta meitä käsittelemään pyyntösi antamalla riittävät tiedot, jotta voimme tunnistaa sinut rekistereissämme. Pidätämme oikeuden pyytää tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ennen kuin luovutamme tai muokkaamme hallussamme olevia tietoja.

Linkit kolmansien osapuolten sivustot

Tätä käytäntöä sovelletaan vain tämän verkkosivuston keräämiin tietoihin. Ajoittain tämä verkkosivusto voi linkittää sinut muihin sivustoihin ("Linkitetyt sivustot"), jotka eivät ole meidän omistuksiamme. Emme hallitse sellaisten tietojen, mukaan lukien henkilökohtaisten tietojen, keräämistä tai käyttöä, jotka tapahtuvat vierailusi aikana linkitetyille sivustoille. Emme myöskään esitä linkitettyjen sivustojen tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä, emmekä ole vastuussa niiden tietosuojakäytännöistä. 

Ole varovainen paljastaaksesi henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun poistut sivustoltamme. Kehotamme teitä olemaan tietoinen, kun poistut sivustoltamme, ja lukemaan jokaisen verkkosivuston tietosuojalausunnot, joka kerää henkilökohtaisia ​​tietoja. 

Kysymyksiä tietosuojakäytännöstämme ja käytännöistämme

Jos sinulla on kysyttävää käytännöstä tai tietosuojakäytännöistämme, voit ottaa yhteyttä:

tvONE

Huom: Verkkovastaava

621 Wilmer Ave

Cincinnati, OH 45226

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.